Abonnement met telefoon

Bij het afsluiten van een abonnement met telefoon kan je kiezen of je de telefoon in één keer betaald, gespreid betaald of je kan voor een combinatie hiervan kiezen. Het is belangrijk om een abonnement te kiezen dat bij je past, het gemiddelde verbruik in Nederland is ongeveer 100 tot 200 belminuten en 1000 tot 2000 MB.

Hoe werkt overstappen?

Stap 1: Wat moet ik doen?

Als je wilt overstappen naar een andere mobiele provider is dit erg makkelijk. Je hoeft zelf vrij weinig te regelen, je nieuwe provider zal alles regelen met je oude provider.

Het is bij alle providers gratis om over te stappen met nummerbehoud, hoervoor moet je wel je simkaart nummer noteren en vermelden tijdens het overstappen.

Stap 2: Het perfecte abonnement

Een gemiddelde Nederlandse consument verbruikt ongeveer 1000 tot 2000 MB aan data en 100 tot 200 belminuten per maand.

Tijdens het overstappen is het handig om te weten hoeveel data en belminuten je per maand verbruikt. Weet je niet wat je verbruikt? Kies dan een abonnement met het gemiddelde verbruik van Nederland.

Stap 3: Nummer behouden

Het is erg vervelend om elke twee jaar van nummer te veranderen, dan moet je iedereen die je kent opnieuw vertellen wat je nummer is.

Gelukkig kan je gratis je nummer behouden tijdens het overstappen. Om je nummer te behouden tijdens het overstappen moet je je simkaart nummer vermelden aan je nieuwe provider.

Providers die wij vergelijken