Telefoon verkopen of sim only abonnement?

Als je overweegt om je telefoon te gaan verkopen, bijvoorbeeld omdat je toe bent aan een nieuw exemplaar, dan kan het toch de moeite lonen om eens de mogelijkheden van een sim only abonnement door te nemen. Je zou in dat geval de telefoon die je eigenlijk wilt verkopen nog kunnen blijven gebruiken om dan van een goedkoop telefoon abonnement gebruik te kunnen maken met sim only, aangezien er een grote variatie in sim only abonnementen is. Hierbij is het natuurlijk maar net de vraag in hoeverre je graag een nieuwe telefoon wilt hebben of nodig hebt, want als je je oog hebt laten vallen op een bepaalde mobiele telefoon wil je waarschijnlijk gewoon je telefoon verkopen en is sim only wellicht niet zo interessant.

Wat is je telefoon nog waard?

Ga je je telefoon verkopen, dan is het natuurlijk bijzonder interessant om te weten wat deze dan precies waard is. Je kunt je telefoon verkopen op een groot aantal plaatsen op het internet en deze zullen allen gaan starten met een waardebepaling. Deze wordt gedaan aan de hand van standaard informatie over je mobiele telefoon, zoals het merk en type en de staat waarin deze zich bevindt. Op die manier weet je binnen luttele seconden wat een partij voor jouw mobiele telefoon bereid is om te geven. Je besluit dan uiteraard zelf of je het aanbod schappelijk genoeg vindt om op in te gaan of om wellicht toch nog even verder te kijken.

Voordelig sim only abonnement

Besluit je om je oude telefoon gewoon te blijven gebruiken en voor een sim only abonnement te kiezen, dan zul je uitstekend in staat zijn om een goedkoop telefoon abonnement te gaan vinden, gezien er veel telefoon aanbiedingen voor bestaan. Je kunt dan telefoon abonnementen vergelijken op sim only gebied en op die manier kom je zelfs al abonnementen tegen die een paar euro per maand kosten. Door je sim only abonnement uit te breiden zullen de kosten wat oplopen, maar daarmee natuurlijk ook de mogelijkheden. Zelfs mobiel internet bij je abonnement zou nog altijd niet tot torenhoge kosten moeten leiden.