Bespaar geld met een ouder model

Nieuwe Samsung S10De nieuwe Samsung Galaxy S10 is vanaf nu voor te bestellen. Omdat de nieuwe S10 binnenkort in de winkels ligt zullen de prijzen van de S9 & S8 dalen.

De nieuwe Samsung Galaxy S10

De nieuwe Samsung Galaxy S10 is vanaf nu voor te bestellen. Je kan de Samsung Galaxy S10 bij alle grote providers voor te bestellen. Het is mogelijk bij : Tele2, Vodafone, T-Mobile & KPN. Budget providers zoals Simyo & Ben bieden de nieuwe Samsung niet aan.

Ouder Samsung model nog steeds goed

Hoewel de Samsung Galaxy S10 het aller nieuwste van het nieuwste bevat, is deze telefoon ook erg duur. De adviesprijs van de telefoon is 899 euro. Voor dit geld kan je ook 3 andere goede mid range telefoons van 300 euro voor kopen. In tegenstelling tot iPhone telefoons, worden oudere Samsung telefoons vaak goedkoper als er een nieuw model beschikbaar is. De Samsung S9 & S8 zullen veel in prijs dalen wanneer de S10 daadwerkelijk in de winkel te koop is.

Langer met je telefoon doen

De nieuwste telefoon hebben is vaak leuk, maar tegenwoordig zit er niet veel verschil meer tussen het aller nieuwste model en een goedkoop model. Met alle telefoons kan je 4G internet ontvangen en vaak ook goede foto’s mee maken. Door een ouder model aan te schaffen kan je veel geld besparen, ook de oudere modellen gaan lang genoeg mee.

Je kan langer met je telefoon doen als je deze tips volgt. Door een hoesje aan te schaffen zal je telefoon minder snel beschadigen, een hoesje van 10 euro beschermt vaak je telefoon goed genoeg. Omdat er geen val schade ontstaat zal de telefoon langer mooi blijven. Een andere bespaar tip is om geen ‘fast chargers’ te gebruiken, fast chargers zorgen ervoor dat je telefoon binnen enkele minuten is opgeladen. Dit is super handig als je vaak je telefoon gebruikt, nadeel is wel dat je accu daardoor minder goed wordt. Na vaak je telefoon snel opgeladen te hebben zal je merken dat de accu niet zo lang meer mee gaat.